Hocam sabah actıgımda bilgisayarı sıstem yuzde yuz bellek kullanıyordu once Epic Games'ten kaynaklı olkdugnu düşündüm guncelleme yapıyordu cunku sonradan kapattım usutne 2 tane tarama yaptım bir şey bulmadı dıger vırus tarama yontemlerını de denedım bır şey cıkmadı hala suphelenmelı mıyım sence.
ha bide artık çoğu virüs görev yöneticisi açılınıca kendini kapatıyor o yüzden kaynak izleyicisini kullan (başlatta arama yerine kaynak izleyicisi yaz)
@r0nzy şüphelenmeyin, tarama yapmışsınız zaten. %100 bellek kullanıyor olabilir arkada neler açık vs. görev yöneticisinden bakmak gerek öncelikle. %100 kullanır azalır eğer bir süre art arda kullanırsa o zaman sıkıntı olabilir. Endişelenmeyin.
Ha bir de artık çoğu virüs Görev Yöneticisi açılınıca kendini kapatıyor o yüzden kaynak izleyicisini kullan (başlatta arama yerine kaynak izleyicisi yaz)
@r0nzy şüphelenmeyin, tarama yapmışsınız zaten. %100 bellek kullanıyor olabilir arkada neler açık vs. Görev Yöneticisi'nden bakmak gerek öncelikle. %100 kullanır azalır eğer bir süre art arda kullanırsa o zaman sıkıntı olabilir. Endişelenmeyin.