2 Tane SSD düzgün çalışır mı?

CankatK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an sistemde 120 GB Adata SU650 SSD takılı. SSD'den çok memnun olduğum için yanına bir tane daha alacağım, belki farklı marka olur. Düzgün çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aslında bu fikire yatmamın sebebi HDD'min sürekli RAW'a dönüşmesi.Bir kere düzelttim bugün yine dönüştü.Oyunlarımın silinmesinden sıkıldım artık yani.Asıl korkum SSD alınca da dönüşmesi.Tavsiyesi olan var mı bu sorun hakkında?

Arkadaşlar aslında bu fikire yatmamın sebebi HDD'min sürekli RAW'a dönüşmesi.Bir kere düzelttim bugün yine dönüştü.Oyunlarımın silinmesinden sıkıldım artık yani.Asıl korkum SSD alınca da dönüşmesi.Tavsiyesi olan var mı bu sorun hakkında?
HDD sorunu ile alakalı olarak ayrı konu açıp, Hard Disk Sentinel ve/veya Crystal Disk Info programından diskin durumunu gösteren ekran görüntüsünü paylaşın. Mümkünse S.M.A.R.T. verilerini de paylaşın. Bir ihtimalle harddisk ömrünü tüketmeye başlamıştır ama emin olmak için veriler görmek gerekli.

SSD konusuna gelince, kalite konusu epey değişkenlik gösteriyor. İyi bir marka alırsanız sorun olmaz. Örneğin Adata SU630 ve SU650 modelleri fazla ısınma ve çabuk eskimesi ile meşhurdur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı