2 TB hard disk Önerisi

KidiSeption

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
2 TB hard disk almayı düşünüyorum. Yakın fiyatlarda 3 adet marka dönüp duruyor her yerde. Seagate Barracuda, WD Blue, Toshiba P300. Fiyat olarak en uygunu Seagate ama özellikleri daha yüksek olmasına rağmen sesinden çok şikayet ediliyor. Ses gerçekten büyük sıkıntı yapar mı ya da diğerlerine fazladan para vermeye değer mi?

Evet Barracuda şikayet edilen bir model. WD Blue tercih etmen daha mantıklı olur.
P300 ile arasındaki fiyat farkı gereksiz.
Bütçe nedir?

Ben WD kullandım pek dayanıklı değildi çabuk bozuldu. Seagate, WD ve Toshiba'ya göre daha kaliteli. Ses çok önemli bir sorun değil kulağını dayasan anca duyarsın sesini.

Bende Toshiba 1 TB hard disk var 2016'dan beri kullanıyorum efsane bir şey hiç bozulmadı oyunları da efsane oynatıyor Windows'u hard diske kurdum tıkır tıkır çalışıyor.

Evet Barracuda şikayet edilen bir model. WD Blue tercih etmen daha mantıklı olur.
P300 ile arasındaki fiyat farkı gereksiz.
Bütçe nedir?
800ün üstüne çıkmamasını tercih ederim. O fiyata da 5400 RPM wd blue denk geliyor sanırım.

Ben WD kullandım pek dayanıklı değildi çabuk bozuldu. Seagate, WD ve Toshiba'ya göre daha kaliteli. Ses çok önemli bir sorun değil kulağını dayasan anca duyarsın sesini.
Bu olay da çok tedirgin ediyor her diskin sorun yaşayanı olduğu için arada kalmamak elde değil.
Çok iyi indirime girmiş seçeneğim bu olur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…