ExpertShoot Centipat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #11 Hepinize teşekkür ederim SSD alacağım. 1 TB az da değil zaten. MLD bence güzel marka şu anki depolamam da MLD olduğu için biliyorum. Shinya Kogami dedi: WD HDD üzerinden CP77 CS:GO RDR2 gibi oyunları oynuyorum. Bir sıkıntısını yaşamadım. Fakat oyun dışında aynı anda 2 işlem yaparken bile kanser ediyor. HDD bence kötü bir yatırım olur. Aynı fiyata 1TB SSD tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda 2 3 işlem yapmayı seviyorum. O yüzden SSD daha iyi olacak.
Hepinize teşekkür ederim SSD alacağım. 1 TB az da değil zaten. MLD bence güzel marka şu anki depolamam da MLD olduğu için biliyorum. Shinya Kogami dedi: WD HDD üzerinden CP77 CS:GO RDR2 gibi oyunları oynuyorum. Bir sıkıntısını yaşamadım. Fakat oyun dışında aynı anda 2 işlem yaparken bile kanser ediyor. HDD bence kötü bir yatırım olur. Aynı fiyata 1TB SSD tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda 2 3 işlem yapmayı seviyorum. O yüzden SSD daha iyi olacak.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 27 Mart 2023 #12 ExpertShoot dedi: Hepinize teşekkür ederim SSD alacağım. 1 TB az da değil zaten. MLD bence güzel marka şu anki depolamam da MLD olduğu için biliyorum. Aynı anda 2 3 işlem yapmayı seviyorum. O yüzden SSD daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Doğru karar.
ExpertShoot dedi: Hepinize teşekkür ederim SSD alacağım. 1 TB az da değil zaten. MLD bence güzel marka şu anki depolamam da MLD olduğu için biliyorum. Aynı anda 2 3 işlem yapmayı seviyorum. O yüzden SSD daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Doğru karar.