2 TB HDD'yi Ayırma

Daha fazla  
Ben 2 TB bir HDD aldım ama C'ye sadece Windows kuracağım, film, oyun vb şeyleri D'ye yüklemeyi düşünüyorum. C'yi 300 GB, D'yi 1.7 TB yapsam yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
steamden çok oyun indiriyorum o yüzden 300 gb dedim c ye

çok iyi olur
İlk adım PC'ye sağ tıklayarak ; Reddit_3_tankista_Soviet_Union_1955_1991.png 'de Basıyoruz
İkinci Adım Gelen panelden Screenshot_1.png Kırmızı yeri seçiyoruz
Üçüncü adım Screenshot_2.png
Dördüncü adım seçtiğimiz diske sağ tıklayarak Screenshot_3.png kırmızı yere tıklamamız
Beşinci adım çıkan ekranı az beklemeniz Screenshot_4.png
Altıncı adım Screenshot_5.png kırmızılı yerin yanına hemen bir üst satırdan bakarak alanınıza ona göre ayırmanız ( Siz 300GB ), başkaları kendine göre

Yedinci adım ise PC'nizi yeniden başlatdıkdan sonra küçülttüğünüz birimi C Diski ile birleştirmeniz olucaktır. İyi Forumlar .

İlk adım PC'ye sağ tıklayarak ;Eki Görüntüle 292517'de Basıyoruz
İkinci Adım Gelen panelden Eki Görüntüle 292520 Kırmızı yeri seçiyoruz
Üçüncü adım Eki Görüntüle 292521
Dördüncü adım seçtiğimiz diske sağ tıklayarak Eki Görüntüle 292523 kırmızı yere tıklamamız
Beşinci adım çıkan ekranı az beklemeniz Eki Görüntüle 292524
Altıncı adım Eki Görüntüle 292525 kırmızılı yerin yanına hemen bir üst satırdan bakarak alanınıza ona göre ayırmanız ( Siz 300GB ), başkaları kendine göre

Yedinci adım ise PC'nizi yeniden başlatdıkdan sonra küçülttüğünüz birimi C Diski ile birleştirmeniz olucaktır. İyi Forumlar .
çok teşekkürler <3

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı