2 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
8000
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte B550M DS3H 4000MHz(OC) DDR4.
Gigabyte B450M DS3H anakart ve Ryzen 5 5600 ile kullanılmak için en az 2 TB M.2 SSD arıyorum, şu an halihazırda Goodram 512 GB PX500 2000/1600MB NVMe PCI-e M.2 SSD modeli var bunu 2. slota alıp çok kullanmadığım oyunları ve çeşitli yedeklemeleri yapmayı planlıyorum. Yeni SSD'ye Windows ve oyunları kuracağım bütçem minimum 5 bin en fazla 8 ya da 9 bin TL kapasite olarak illa 2TB olmasına gerek yok aynı veya benzer hızlarda ise ve fiyat çok farklı değilse, daha yüksek kapasiteli bir SSD önerebilirsiniz.

Bir de dosya taşıma için SanDisk'in Ultra Dual Drive TP'ye C modeli.
Uygun mudur ve 256 GB olanına para verilir mi?

Hepinize iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selam, size kendimde kullandığım Samsung 980 pro M2 ssd' yi öneririm 4 yıl oldu hala canavar (2 kez de format attığım halde hemde) internette stokta 3 adet kalmış gözüküyor bence fırsat varken alın
Link : Samsung 980 Pro 2tb 7000mb-5100 Mb/sn Nvme M.2 Ssd Mz-v8p2t0bw Fiyatı, Yorumları - Trendyol

M.2 SSD olarak Kingston KC3000 öneririm. Onun haricinde flash bellek alınabilir. 256 GB ihtiyacın varsa elbette olur sıkıntı olmaz.

M.2 SSD olarak Kingston KC3000 öneririm. Onun haricinde flash bellek alınabilir. 256 GB ihtiyacın varsa elbette olur sıkıntı olmaz.
Bu videoyu izlemeni öneririm çoğu kişi kingston' u önermiyor dostum Samsung en iyisi
Kanıt:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim gelen ürün sahte Kingston ile ilgisi yok gayet güzel bir ürün. Benim tercihim de Samsung yana hatta 870 EVO kullanıyorum SATA konusunda üstüne yok zaten. Ancak M.2 olayında işler değişiyor. Samsung modeline göre Bu model daha iyi çıkıyor. Onun haricin yazma hızı ve okuma hızı eşit. Kaldı ki yazma garantisi de daha fazla atttığın modele göre.

Hocam kc 3000 NAND'ı değişti artık eski milli nandımız yok kıytırık bir NAND koymuşlar.

Onun hakkında tam bir bilgim yok. Ama arkadaşın attığını da alabilirsin. Ama benim tercihim 990 Pro modeli. Normalde Kingston Fury Renegade önerecektim ama Samsung yazılımını genel olarak güzel. Ama tabii bu durum yukarıdaki arkadaşın dediği gibi diğer modellerin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Okuma ve yazma konusunda KC3000 daha önde aslında. Attığı video da zaten kanıtla ilgisi yok satıcı problemi konusu. Hazır indirim varken de alabilirsin direkt 2000TL indirimde 980 Pro ile neredeyse aynı fiyat.

Peki hocam 990 Pro mu 980 Pro mu yoksa KC3000 mi beni daha uzun götürür ve bu modellerin benzeri 4TB olanı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…