ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #11 kqqk13 dedi: Gerçek indirim değil. Akakçe'de daha ucuz. Eki Görüntüle 795613 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hemen değiştirdim.
kqqk13 dedi: Gerçek indirim değil. Akakçe'de daha ucuz. Eki Görüntüle 795613 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hemen değiştirdim.
Anras Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #12 Sanıyorum herkesin fikri ortak Seagate Barracuda. Hız olarak da yeterlidir değil mi üzerine bir miktar ekleyip şunu al diyeceğiniz bir HDD var mı?
Sanıyorum herkesin fikri ortak Seagate Barracuda. Hız olarak da yeterlidir değil mi üzerine bir miktar ekleyip şunu al diyeceğiniz bir HDD var mı?
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #13 Anras dedi: Sanıyorum herkesin fikri ortak Seagate Barracuda. Hız olarak da yeterlidir değil mi üzerine bir miktar ekleyip şunu al diyeceğiniz bir HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hız olarak gayet yeterli.
Anras dedi: Sanıyorum herkesin fikri ortak Seagate Barracuda. Hız olarak da yeterlidir değil mi üzerine bir miktar ekleyip şunu al diyeceğiniz bir HDD var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hız olarak gayet yeterli.
Anras Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #14 Tamamdır herkese çok teşekkür ederim o zaman bu HDD'yi alıyorum.