2 TB SSD almak mantıklı mı?

Ahmet Efe9272

Picopat
Gençler şu an 500 GB M.2 SSD kullanıyorum. 2 TB'a geçmeyi düşünüyorum sizce boş paramı yoksa 1 terebayt bile yeterli mi? Alacağım SSD 970 EVO Plus 2 terebayt.

Ne için kullandığınıza bağlı hocam. Eğer yüksek boyutlu dosyalar için kullanacaksanız paranız boşa gitmez. Ama günlük kullanıcı ve oyun oynayan biriyseniz, 1 TB yeter.

Ne için kullanacaksın? Depolama sana yetmiyorsa 1 TB yada 2 TB düşünülebilir fakat dosya aktarımı, fotoğraf vs. için 4 TB kaliteli bir HDD'de iş görür.

Arşiv yapıyorsanız 2TB daha mantıklı ama normal oyun vs. indirip bitirdikten sonra siliyorsanız 1 TB yeter.

Tamamen kullanıcıya bağlı bir durum. 500 GB yetiyorsa mantıksız olur, yetmiyor ama sadece oyun oynuyorsanız eğer fiyatı kurtarıyorsa M2 yerine SATA SSD düşünülebilir. Yok ben dosya yazdırıyorum sürekli zaten 500 GB yetmiyor ve param da var diyorsanız neden olmasın?

Al güzeldir m2 den kopyalamanın tadı bir başka , vakit önemli

Para varsa al tabi niye olmasın? fiyatı nedir belki aynı fiyata daha iyisi bulunur.

Uzun yıllar yenisini almaya gerek duymazsınız 2 TB olursa. Bu birazda size bağlı. Bazısına 240 gb bile yeter, bazısına 2 TB az gelir.

Çok geniş bir oyun kütüphanesi kurulacaksa al gitsin zaten 2 TB olanlar ayrı bir hızlıdır şimdi.

Bende 500gb ve 1tb mv2 ssd var. Ve doküman, video ve fotoğraf arşivi için de 4tb hdd ve harici 3tb hdd var.
2tb mv2 ssd almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Kesinlikle boşa verilmiş para olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…