Crucial BX 500 2 TB Web'de bakınırken bu modeli buldum, satıcı güvenliyse fiyatı iyi geldi, sizce beklenmeli mi bu düşüş zamanı? Ayrıca bu SSD'nin bir sorunu var mıdır?
Samsung'lar gereksiz pahalı ama kaliteli, yüksek hızlar gerekli olmadığından acaba dedirtiyor bana. Kasamda PM981A var zaten, cidden Samsung mu bakmalıyım?
@Kemânkeş- @RPM @intelstokfan bütçe belirtmeme sebebim en F/P ürünü bulmak. Buraya 1500 TL yazsam SSD bulamayacağımı bildiğimden yazmadım. Peki 500 TL fark ile 860 EVO mantıklı mı? F/P gelmiyor bana hiç.
İsteklerim M2 olursa 1 GBPS ve uzun ömür, bunlar için PCI-e 4 bir SSD önermezseniz diye düşündüm bütçeyi 1500 TL olarak varsayalım o zamanHocam F/P diye genişletirsek 5000 liraya 6000 liralık performans veren ürün bulur atarım. Neticede F/P ucuz demek değil, bütçe lazım.
2 tane işime yaramaz ki, harici kullanacağım.Almışken, M2 almalısınız bence. 2 tane 1 TB M2 alabilirsiniz.
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam QVO istemediğimi belirttim.Samsung 2TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 2TB 860 QVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam ısınma sorunuysa önemli değil bence.O SSD kronik sorunlu.
Peki Adata Swordfish nasıldır bu bütçede, DRAM var mıdır onlarda? 2 TB Taşınabilir SSD Modelleri ve Fiyatları & Satın Al (hepsiburada.com) ayrıcı şu listede WD dikkatimi çekti, onlar beklentimi karşılar mı fiyatları da iyi gibi?Bu bütçede DRAM'siz SSD almak mantıksız.SanDisk 2 TB Ultra 3D SDSSDH3-2T00-G25 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SanDisk 2 TB Ultra 3D SDSSDH3-2T00-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Peki Adata Swordfish nasıldır bu bütçede, DRAM var mıdır onlarda? 2 TB Taşınabilir SSD Modelleri ve Fiyatları & Satın Al (hepsiburada.com) ayrıcı şu listede WD dikkatimi çekti, onlar beklentimi karşılar mı fiyatları da iyi gibi?
My Pasport Go serisi fakat araştırdığım kadarıyla LowEnd diye paylaşılmış 400 civarı okuma (yeterli) ve 100 civarı yazma sunuyor (meh işte idare eder) değerleri var. Sanırım kalitesiz ürün. Peki Swordfish neden önermezsiniz, açıkçası tavsiyelere bakarak en mantıklısı 860 EVO gibi, ama ortalama bir SSD'ye göre 400 TL fazla vermek hoş değil.Swordfish önermem. WD derken, hangisi?