A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 13 Aralık 2021 #11 Video zaman ayarlı. HDD'nizi bu adama mı verdiniz. (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Video zaman ayarlı. HDD'nizi bu adama mı verdiniz. (!) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 13 Aralık 2021 #12 Şikayetvar'a yazacağım ama adamların ortalaması 2,3 itibarlarını pek düşündüklerini sanmıyorum. En son THH'de bitecek iş. Arkadaşlar HDD'yi tekrar gönderdim servise sıfırıyla değişim yaptılar. Son düzenleme: 23 Aralık 2021
Şikayetvar'a yazacağım ama adamların ortalaması 2,3 itibarlarını pek düşündüklerini sanmıyorum. En son THH'de bitecek iş. Arkadaşlar HDD'yi tekrar gönderdim servise sıfırıyla değişim yaptılar.