İyi sosyaller arkadaşlar. Aşağıdaki ürünü hem kaliteli olması hem de fiyatının uygun olmasından dolayı İtopya'dan almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Eğer buradan alınırsa herhangi bir sorun yaşamam durumunda iade etmek istediğimde çok sıkıntı yaşar mıyım? Eğer daha iyileri varsa önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.
Kingston XS1000R 2TB USB 3.2 Type-C Kirmizi Tasinabilir Harici SSD (1050MB Okuma/1000MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile SXS1000R/2000G ITOPYA.COM'da
Hocam onu denedim ama aldığım ürün iyi bir ürün olmasına rağmen içindeki SSD'yi bozdu ve kullanılamaz hale getirdi. O yüzden bu yönteme başvurmamayı tercih erdiyorum. Bu SSD ve İtopya mağazası için ne dersiniz?
Hocam onu denedim ama aldığım ürün iyi bir ürün olmasına rağmen içindeki SSD'yi bozdu ve kullanılamaz hale getirdi. O yüzden bu yönteme başvurmamayı tercih erdiyorum. Bu SSD ve İtopya mağazası için ne dersiniz?
Hocam kardeşimin Amazon hesabından almıştım ama iyi bir ürün olduğunu hatırlıyorum. Allah'tan içindeki Hynix markasının 128 GB'lık bir SSD'si idi. Kendisine sorup linkini buradan atarım.
bu ikisi arasında kaldım veya başka önerebileceğiniz varsa değerlendiririm
type c girişi var hocam zaten bir kaç aylık idareten alacağım işletim sistemi kurup içine bir kaç program kuracağım m2 ssd de alacağım
bu ikisi arasında kaldım veya başka önerebileceğiniz varsa değerlendiririm
type c girişi var hocam zaten bir kaç aylık idareten alacağım işletim sistemi kurup içine bir kaç program kuracağım m2 ssd de alacağım