2 TB ve 7200 RPM HDD önerisi

DGryn

Femtopat
WD Blue 3.5 SATA III 6gb/s 256MB 2 TB hard disk WD20EZBX.
https://www.hepsiburada.com/wd-blue-35-sata-iii-6gbs-256mb--2-tb-hard-disk-wd20ezbx-p-HBCV00000E4GK4?magaza=teknolojidünyası&url_src=ios-product-detail

Arkadaşlar, bunu almayı düşünüyorum. 2 sorum var.

1.si: Çoğu kişi Barracuda'ların sıkınılı olduğunu söylüyor o yüzden bunu tercih ettim. Bu fiyata 2TB ve 7200 RPM olan daha iyi bir hard disk bulabilir miyim? 2.si: Satıcıya sorulan sorular kısmında kablo vida vs şeyler gönderilmediği söyleniyor bunun çok bir önemi var mı? Zaten kolayca bulunan parçalar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sata kablosu her bilgisayarcıda var ki anakartınızla geliyor 2 adet. Sata power kablosu güç kaynağınızdan çıkıyor. Kısaca tak kullan. Bir problemi yok.

https://www.hepsiburada.com/wd-blue-35-sata-iii-6gbs-256mb--2-tb-hard-disk-wd20ezbx-p-HBCV00000E4GK4?magaza=teknolojidünyası&url_src=ios-product-detail

1.si: Çoğu kişi Barracuda'ların sıkınılı olduğunu söylüyor o yüzden bunu tercih ettim. Bu fiyata 2TB ve 7200 RPM olan daha iyi bir hard disk bulabilir miyim? 2.si: Satıcıya sorulan sorular kısmında kablo vida vs şeyler gönderilmediği söyleniyor bunun çok bir önemi var mı? Zaten kolayca bulunan parçalar mı? Teşekkürler.

Hocam normalde sırf 1 TB fark için ben bu fiyata gider 1TB SSD alırım fakat HDD istiyorsanız en kalitelisi sanırsam bu piyasada WD Blue.

1.5 yıldır WD Blue kullanıyorum memnunum.

Peki hocam sizce 2TB harddiskmi almalıyım 1TB SSD mi size sormak istedim Steam'den yaz indiriminde 3K'lık falan oyun aldım 2300GB civarı oyun var olmadı oyna bitir sil yaparım veya 2TB hard disk ile rahat rahat kullanırım bilemedim sizce.

Birde 1tb lık iyi veya ortalama civarı bir ssd kaç tl dir

Peki hocam sizce 2TB harddiskmi almalıyım 1TB SSD mi size sormak istedim Steam'den yaz indiriminde 3K'lık falan oyun aldım 2300GB civarı oyun var olmadı oyna bitir sil yaparım veya 2TB hard disk ile rahat rahat kullanırım bilemedim sizce.

Bir de 1TB'lık iyi veya ortalama civarı bir SSD kaç TL'dir.

Hocam ben oynayıp bitirip sil yapıyorum bir sıkıntı olmuyor Online oyunları SSD de oynuyorum sadece eğer oyunlar Online sa SSD değilse HDD kullanılabilir bence 1 TB iş görcek SSD de.
Şu an Fury 256 GB SSD ve Netac 128 GB SSD kullanmaktayım Netac kadar kaliteli bir SSD görmedim 6 7 SSD markası geçti elimden kutu içeriğindede vidaları koymuşlar Full fazladan 1 vida bile vardı yedek Netac asla pişman etmez.
Eğer M.2 SSD yeriniz var ise MLD 1TB M300 NVMe Okuma 3300MB-Yazma 3100MB M.2 SSD (MLD22M300P13-1000)
Hangi M.2 tercih edersin diye sorarsan MLD de iyi marka hiç kullanmadım ama olmusuz bir tarafını görmedim hazır sistemlerde çok tercih edilen köklü bir firima ama ben alacak olsam Netac alırdım sebebi ise kaliteli marka olduğunu biliyorum zaten daha uğraşmadan Netac alayım derdim.

Hocam WD'nin 1TB'lik harddiskleri 1300TL civarı. Barracuda'lar 900 ama ona da güvenemiyorum o yüzden 1TB'e 1300 vereceğime muhtemelen 1800'e 2TB WD alacağım gibi görünüyor. SSD de olmadı 200GB'lık falan küçük bir şey alırım Online oyunları falan atarım içine. Yardımın için teşekkürler çok faydalı oldu gerçekten.

Hocam WD'nin 1TB'lik harddiskleri 1300TL civarı. Barracuda'lar 900 ama ona da güvenemiyorum o yüzden 1TB'e 1300 vereceğime muhtemelen 1800'e 2TB WD alacağım gibi görünüyor. SSD de olmadı 200GB'lık falan küçük bir şey alırım Online oyunları falan atarım içine. Yardımın için teşekkürler çok faydalı oldu gerçekten.

256 GB SSD işini görür Apacer Panther AS350 256GB 560/540MB/s 2.5" SATA3 SSD Disk (AP256GAS350-1) - incehesap.com
Bu cidden iyi bir SSD markayı forumda neredeyse herkes bilir zaten bir arkadaşımda kullanıyor memnun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı