kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 6 Mart 2021 #11 legendrewbo dedi: Hiç bu işleri yapmadığınız belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim.
legendrewbo dedi: Hiç bu işleri yapmadığınız belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 6 Mart 2021 #12 Bahsi geçen USB belleği Çin asıllı bir siteden çok da yüksek olmayan bir meblağya aldıysanız. Aldığınız belleğin Fake olma ihtimali çok yüksek. Sürprizbozan: Kontrol etmek için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsi geçen USB belleği Çin asıllı bir siteden çok da yüksek olmayan bir meblağya aldıysanız. Aldığınız belleğin Fake olma ihtimali çok yüksek. Sürprizbozan: Kontrol etmek için. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2021 #13 kratosdeniz dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... USB'ye attıktan sonra başka bir cihazda Epic Games indirmesi üzerine yazılabilir veya cracklenip oynanabilir.
kratosdeniz dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... USB'ye attıktan sonra başka bir cihazda Epic Games indirmesi üzerine yazılabilir veya cracklenip oynanabilir.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Mart 2021 #14 HalePlace dedi: Merhabalar. 2 TB'lık bir USB aldım. Oyun yükleyebilir miyim buna? Genişletmek için tıkla... Turbox olanın bilgisi burdan belli oluyor zaten.
HalePlace dedi: Merhabalar. 2 TB'lık bir USB aldım. Oyun yükleyebilir miyim buna? Genişletmek için tıkla... Turbox olanın bilgisi burdan belli oluyor zaten.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 6 Mart 2021 #15 Shenzhenn dedi: USB'ye attıktan sonra başka bir cihazda Epic Games indirmesi üzerine yazılabilir veya cracklenip oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
Shenzhenn dedi: USB'ye attıktan sonra başka bir cihazda Epic Games indirmesi üzerine yazılabilir veya cracklenip oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #16 2TB USB ise geçmiş olsun.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #17 Ali998 dedi: 2TB USB ise geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Neden?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Mart 2021 #18 HalePlace dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... 2TB USB yok. Aldığınız yer iyi kazıklamış sizi.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 6 Mart 2021 #19 HalePlace dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
Predzzy Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 6 Mart 2021 #20 HalePlace dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sahte. Gerçek 2TB USB var elbette ancak fiyatları çok tuzlu. The G.O.A.T dedi: 2TB USB Yok. Genişletmek için tıkla... Darth.Vader dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var.
HalePlace dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Sahte. Gerçek 2TB USB var elbette ancak fiyatları çok tuzlu. The G.O.A.T dedi: 2TB USB Yok. Genişletmek için tıkla... Darth.Vader dedi: Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Var.