HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #21 Çinden aldım.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Mart 2021 #22 HalePlace dedi: Çinden aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz harbiden yani.
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2021 #23 HalePlace dedi: Çin'den aldım. Genişletmek için tıkla... Tamam bir süre sonra veriler gidecek. Test yapın.
HalePlace dedi: Çin'den aldım. Genişletmek için tıkla... Tamam bir süre sonra veriler gidecek. Test yapın.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 6 Mart 2021 #24 HalePlace dedi: Çinden aldım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, büyük ihtimal kazıklanmışsınız. Almış olduğunuz sayfayı atar mısınız?
HalePlace dedi: Çinden aldım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun, büyük ihtimal kazıklanmışsınız. Almış olduğunuz sayfayı atar mısınız?
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 6 Mart 2021 #25 kratosdeniz dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yüklenir ama sonradan oyunun dosyaları bozulmaya başlar birkere böyle bir işlem yaptım ve oyun açılmadı Steam'den doğrulama yaptım. Ve doğrulama sonucu açıldı. Ama doğrulama dosyaları tam 60GB oyun ise zaten 90GB.
kratosdeniz dedi: Yanlışım varsa düzeltin. Epic Games veya Steam üzerinden böyle yerlere oyun yüklenmiyor mu? Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yüklenir ama sonradan oyunun dosyaları bozulmaya başlar birkere böyle bir işlem yaptım ve oyun açılmadı Steam'den doğrulama yaptım. Ve doğrulama sonucu açıldı. Ama doğrulama dosyaları tam 60GB oyun ise zaten 90GB.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #26 The G.O.A.T dedi: Hocam siz harbiden yani. Genişletmek için tıkla... asd674 dedi: Tamam bir süre sonra veriler gidecek. Test yapın. Genişletmek için tıkla... Aslında ben almadım babam aldı. Alırken de bana söylemediler. Galiba wish den almıştı bir dakika linke bakayım.
The G.O.A.T dedi: Hocam siz harbiden yani. Genişletmek için tıkla... asd674 dedi: Tamam bir süre sonra veriler gidecek. Test yapın. Genişletmek için tıkla... Aslında ben almadım babam aldı. Alırken de bana söylemediler. Galiba wish den almıştı bir dakika linke bakayım.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Mart 2021 #27 HalePlace dedi: Aslında ben almadım babam aldı. Alırken de bana söylemediler. Genişletmek için tıkla... Wow.
HalePlace dedi: Aslında ben almadım babam aldı. Alırken de bana söylemediler. Genişletmek için tıkla... Wow.
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 6 Mart 2021 #28 Bi Windows'dan ekran görüntüsü atın bakalım, merak ettim şahsen.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #29 Liutenant dedi: Bi Windows'dan ekran görüntüsü atın bakalım, merak ettim şahsen. Genişletmek için tıkla...
Liutenant dedi: Bi Windows'dan ekran görüntüsü atın bakalım, merak ettim şahsen. Genişletmek için tıkla...
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 6 Mart 2021 #30 HalePlace dedi: Çinden aldım. Genişletmek için tıkla... hocam sizin o 2tb'lık usb varya o artık yok haberiniz olsun
HalePlace dedi: Çinden aldım. Genişletmek için tıkla... hocam sizin o 2tb'lık usb varya o artık yok haberiniz olsun