2 Telefon Aynı Anda Aynı Şarkıyı Çalabilir mi ?

Roxor

Megapat
Daha fazla  
Bunun için bir program var mı ?

Eğer telefonlar Samsung ise group play özelliği ile aynı müziği çalabilirsiniz. Samsung değilse bildiğim bir program yok

Eğer telefonlar Samsung ise group play özelliği ile aynı müziği çalabilirsiniz. Samsung değilse bildiğim bir program yok

Samsung değil. LG kullanıyorum. Bir önce ki telefonum Samsung'du fakat öyle bir özellik hatırlamıyorum.

Samsung değil. LG kullanıyorum. Bir önce ki telefonum Samsung'du fakat öyle bir özellik hatırlamıyorum.

Samsung modellerinde Group Play uygulaması var bu uygulama ile yapılıyor. Eski modellerde olmayabilir.

Samsung değil telefonum maalesef kullanamıyorum.

Telefon Samsung ise arkadaşlarında söylediği gibi birden fazla telefon ayno ortamda olduğunda bu uygulama sayesinde aynı şarkı aynı anda çalabiliyor bunun dışında aynı anda olmasa da farklı cihazlardan (telefon ise markası farketmez hatta bilgisayardan bile) aynı spotify hesabına giriş yapıp bir telefondan diğer telefonda çalan şarkıyı yönetebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…