ShazenW Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:23 #1 Gmail hesabımda 2 adet telefon numarası var ama bende e-posta istiyor ama e-postamı da kullanamıyorum, ne yapabilirim?
Gmail hesabımda 2 adet telefon numarası var ama bende e-posta istiyor ama e-postamı da kullanamıyorum, ne yapabilirim?
Sherlock Osman Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:28 #2 Sorun tam olarak nedir ekran görüntüsü falan var mı? Ya da ne yapıyorken bu sorun oluyor tam olarak. Artı 0 Eksi
KS KS ShazenW Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:31 #3 bi mailim vardı benim 1 yıl önce ama şimdi şifresini hatırlamıyorum o mailde 2 adet numara var 2 side şuan aktif olarak kullanıyorum onlara kod gönderiyor anca kurtarma epostası bende yok girişte yapamıyorum illa e postadan gir diyor yani Artı 0 Eksi
bi mailim vardı benim 1 yıl önce ama şimdi şifresini hatırlamıyorum o mailde 2 adet numara var 2 side şuan aktif olarak kullanıyorum onlara kod gönderiyor anca kurtarma epostası bende yok girişte yapamıyorum illa e postadan gir diyor yani
Sherlock Osman Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:31 #4 Şifre sıfırla diyince hocam hangi numaranın sonu çıkıyor. Artı 0 Eksi
KS KS ShazenW Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:32 #5 biri 91 biride 68 olan 2 numaram var 2 side aktif olarak kullanıyorum hocam Artı 0 Eksi