drk11111 Femtopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba. FIFA satın alacagım elimde gamepad olmadıgı icin diger oyunlarda telefonumu kullanıyorum. 2 telefonu gamepad yapıp FIFA oynama sansım var mı?
Merhaba. FIFA satın alacagım elimde gamepad olmadıgı icin diger oyunlarda telefonumu kullanıyorum. 2 telefonu gamepad yapıp FIFA oynama sansım var mı?
Bgrgunner Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 466 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 drk11111 dedi: Merhaba. FIFA satın alacagım elimde gamepad olmadıgı icin diger oyunlarda telefonumu kullanıyorum. 2 telefonu gamepad yapıp FIFA oynama sansım var mı? Genişletmek için tıkla... Air Console diye bir şey vardı, ne için kullanıldığını unuttum ama sanırım bunun içindi, yinede kontrol edin.
drk11111 dedi: Merhaba. FIFA satın alacagım elimde gamepad olmadıgı icin diger oyunlarda telefonumu kullanıyorum. 2 telefonu gamepad yapıp FIFA oynama sansım var mı? Genişletmek için tıkla... Air Console diye bir şey vardı, ne için kullanıldığını unuttum ama sanırım bunun içindi, yinede kontrol edin.
Adamarda Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #4 Bir kişi telefondan bir kişi klavyeden oynayabilir fakat 2 telefonu denemediğim için bilemiyorum.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.037 Çözümler 5 7 Mayıs 2023 #5 Bgrgunner dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam telefon icin gamepad alip telefonla beraber PC de kullanabilir miyiz?
Bgrgunner dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam telefon icin gamepad alip telefonla beraber PC de kullanabilir miyiz?