2. tercihler yapılmalı mı?

NoKtaaaa

Femtopat
Şimdi benim OBP 91.9 tercih ettiğim lise 90'dı 87'ye düşmüş, hem komşu kayıt hem de puanı yüksek olduğu için yazmadığım lise ise 93'ten 90'a düştü. Ailemle konuştum lisen iyi değiştirme dediler çünkü bana çıkan lise 780 diğeri ise 1617 kişi. 2,7 puan için değer mi sizce? 2. tercihte denemeli miyim?

Hocam liseyi siz okuyacaksınız hangisi daha iyi hangisi gözünüze daha iyi geliyorsa orayı seçin sonuçta aralarında çok bir puan farkı yok.

Hocam liseyi siz okuyacaksınız hangisi daha iyi hangisi gözünüze daha iyi geliyorsa orayı seçin sonuçta aralarında çok bir puan farkı yok.

Ya şu an kazandığım daha az puanlı lise içime sindi ama puan farkı etki eder mi diye düşündüm 3 puandan az etmez gibi o zaman teşekkür ederim.

Ya şu an kazandığım daha az puanlı lise içime sindi ama puan farkı etki eder mi diye düşündüm 3 puandan az etmez gibi o zaman teşekkür ederim.

Hocam çok anlayamadım ama kontenjanları neler ve şu an boş kontenjanları hakkında bilginiz var mı?

Hocam çok anlayamadım ama kontenjanları neler ve şu an boş kontenjanları hakkında bilginiz var mı?

Boş kontenjan yok ama mesela arkadaşım benimle aynı okulu tutturdu kontenjanı olan bir okula gitmek için tercih yaptı ve bizim okuldan bir kontenjan açılacak o yüzden belki oradan giden vardır aynı şekilde diye denerdim en kötü çok da gereky kalmadı ama kişi sayısından dolayı vazgeçtim.

Çok bir fark yok bence uğraşma zaten kontenjan yokmuş çok çok az girme ihtimalin gerek de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…