Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar ben Epic Games üzerinden Valhalla aldım ancak istemediğim 2. Ubisoft hesabıma gitti ve ben o inerken başka Ubisoft oyunu oynayamıyorum çünkü Steam'deki Ubisoft hesabım başka. Bunun bir çözümü var mıdır? Bkisini birleştiremez miyim?
Arkadaşlar ben Epic Games üzerinden Valhalla aldım ancak istemediğim 2. Ubisoft hesabıma gitti ve ben o inerken başka Ubisoft oyunu oynayamıyorum çünkü Steam'deki Ubisoft hesabım başka. Bunun bir çözümü var mıdır? Bkisini birleştiremez miyim?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 12 Aralık 2022 #2 Sanmıyorum ama Ubisoft Destekten yardım almaya çalışın.
Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 neqetria dedi: Sanmıyorum ama Ubisoft Destekten yardım almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Valhalla inerken Odyssey oynayamayacak mıyım şimdi?
neqetria dedi: Sanmıyorum ama Ubisoft Destekten yardım almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Valhalla inerken Odyssey oynayamayacak mıyım şimdi?