Anadolu Universitesi'nden yapmaya calisiyorum. Bu yıl AÖF'ten 2 yilliga kaydimi yaptirdim. Aktif ogrenci oldugum için ikinci universite basvurusu yapabiliyorum baska bir universitede. Anadolu'da yapmaya calisinca hata aldim. AÖF ogrencisi ikinci universiteyi AÖF okuyamaz diye bir kural mi var? Ogrenci islerini ara demeyin aradim telefonlara bakan yok ne yazik ki.
2017'de çukurova bilgisayar programciligina basvurdum ama hiçbir sinava girmedim, devam etmedim. Gecen yil devam etmeyi karar verdim. Pasif ogrenci gozukuyordum, kayit yenilemem gerekiyordu. Gidip gorustugumde okuldan atildigimi ogrendim. 4 yili dolduranlar atiliyormus. Ogrenci affini beklemem soylendi. Ogrenci affini kullanarak geri donebilecegim soylendi.
Bu yil Erzurum AÖF kaydimi yaptirdim. 2. universite olayini duydum. Anadolu'dan yaptirmaya calisinca resimdeki hatayi aldim. Ayni kayit dedigi ve pasif kayit dedigi cukurova var. Oradan atildim denildi. Onu dondurabilir miyim veya iptal edebilir miyim, bilmiyorum. Atildigima gore donduramam. Iptal etmeme de gerek kalmaz atildigima gore. Bilmiyorum, bir tekrar gorusmem gerkecek cukurova ile.
AÖF´te aktif öğrenciyken başka bir AÖF bölümüne ikinci üniversite başvurusu yapamazsın. Şu anki bölümünden mezun olduktan sonra AÖF ikinci üniversite okuyabilirsin.
AÖF´te aktif öğrenciyken başka bir AÖF bölümüne ikinci üniversite başvurusu yapamazsın. Şu anki bölümünden mezun olduktan sonra AÖF ikinci üniversite okuyabilirsin.
Gidip konusmadim cunku cok guvenmiyorum. Bolum degistirip oyle devam edecegim. Bunlari bitirince de ogrenci affindan faydalanip bilgisayar programciligini bitirecegim.
Ilk once lojistik ile web tasarimi bitimem lazim. Sonrada bu sirada ogrenci affindan faydalanip atilmamak icin her yil kayit ucreti yatirmam lazim bilgisayar programciligina. O yuzden simdilik bilgisayar ile pek bir dusuncem yok ama he 2+2 den 4 yilliga tamamlariz yani. Cok uzun surecek gibi.