hef88 Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Ön lisans uzaktan eğitimden ön lisans örgün eğitime yatay geçiş ile kaydoldum, ikisi aynı anda okunur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2024
Ön lisans uzaktan eğitimden ön lisans örgün eğitime yatay geçiş ile kaydoldum, ikisi aynı anda okunur mu?
Kierkegaard66 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 310 Çözümler 2 16 Şubat 2024 #2 hef88 dedi: Ön lisans uzaktan eğitimden ön lisans örgün eğitime yatay geçiş ile kaydoldum, ikisi aynı anda okunur mu? Genişletmek için tıkla... Okunur.
hef88 dedi: Ön lisans uzaktan eğitimden ön lisans örgün eğitime yatay geçiş ile kaydoldum, ikisi aynı anda okunur mu? Genişletmek için tıkla... Okunur.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.873 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Şubat 2024 #3 Yatay geçiş ile geçtiyseniz iki üniversiteniz olmaz ki? Tek üniversiteniz olur.
hef88 Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #4 Teru dedi: Yatay geçiş ile geçtiyseniz iki üniversiteniz olmaz ki? Tek üniversiteniz olur. Genişletmek için tıkla... Emin misin, şu anlık ikisi de aktif gözüküyor ama.
Teru dedi: Yatay geçiş ile geçtiyseniz iki üniversiteniz olmaz ki? Tek üniversiteniz olur. Genişletmek için tıkla... Emin misin, şu anlık ikisi de aktif gözüküyor ama.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.873 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Şubat 2024 #5 hef88 dedi: Emin misin, şu anlık ikisi de aktif gözüküyor ama. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş ise diğerinden kaydınızın silinmesi lazım. İletişime geçin sorun.
hef88 dedi: Emin misin, şu anlık ikisi de aktif gözüküyor ama. Genişletmek için tıkla... Yatay geçiş ise diğerinden kaydınızın silinmesi lazım. İletişime geçin sorun.
hef88 Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #6 Teru dedi: Yatay geçiş ise diğerinden kaydınızın silinmesi lazım. İletişime geçin sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam iletişime geçerim, internette aynı anda bir örgün bir uzaktan okunabilir yaziyorda, yatay geçiş yapınca olamaz mi bu olay?
Teru dedi: Yatay geçiş ise diğerinden kaydınızın silinmesi lazım. İletişime geçin sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam iletişime geçerim, internette aynı anda bir örgün bir uzaktan okunabilir yaziyorda, yatay geçiş yapınca olamaz mi bu olay?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.873 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Şubat 2024 #7 hef88 dedi: Tamam iletişime geçerim, internette aynı anda bir örgün bir uzaktan okunabilir yaziyorda, yatay geçiş yapınca olamaz mi bu olay? Genişletmek için tıkla... Yatay geçişte siz birinden kaydı alıp diğerine geçiyorsunuz. Olmaz.
hef88 dedi: Tamam iletişime geçerim, internette aynı anda bir örgün bir uzaktan okunabilir yaziyorda, yatay geçiş yapınca olamaz mi bu olay? Genişletmek için tıkla... Yatay geçişte siz birinden kaydı alıp diğerine geçiyorsunuz. Olmaz.
hef88 Femtopat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #8 Teru dedi: Yatay geçişte siz birinden kaydı alıp diğerine geçiyorsunuz. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ya ben harç parası yatırdım kaydı da onayladım, parayı da mi geri alamam
Teru dedi: Yatay geçişte siz birinden kaydı alıp diğerine geçiyorsunuz. Olmaz. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ya ben harç parası yatırdım kaydı da onayladım, parayı da mi geri alamam
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.873 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Şubat 2024 #9 hef88 dedi: Vay arkadaş ya ben harç parası yatırdım kaydı da onayladım, parayı da mi geri alamam Genişletmek için tıkla... En iyi bilgi öğrenci işlerinden olur bu durumda ama yatay geçişin mantığına ters bu.
hef88 dedi: Vay arkadaş ya ben harç parası yatırdım kaydı da onayladım, parayı da mi geri alamam Genişletmek için tıkla... En iyi bilgi öğrenci işlerinden olur bu durumda ama yatay geçişin mantığına ters bu.