baran1291

Kilopat
Daha fazla  
Bahsedeceğim sorunu Aralık 2018'de yaşadım, yani AKN kaldırılmadan önce.
Kablonet kullanıcısıyım. Bildiğim kadarıyla gece 2 ile sabah 8 arası kullanımlar kotaya yansımıyordu. Fakat gördüğüm kadarıyla Aralık ayında bilinçli olarak bu saatler arasında yaptığım indirmeler kotamdan düşülmüş:

kota.png

Sonuç olarak Aralık ayı faturamda kotayı 100GB civarı aştığım için çok ciddi bir ücret artışı olmuş. Bu gece 2 - sabah 8 düzenlemesi kaldırılmıştı da haberim mi yok acaba diye merak ettim. İnternette bununla ilgili bir şey göremedim, bir de sizlere sormak istedim. Eğer devam ediyordu ise müşteri hizmetlerini arayacağım.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AKK aşımında fiyat değişmez. Normal kota aşımında ödeyeceğiniz fatura tutarı yükselir.
Bu da 2 ve 8 arası işler.

Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Gece 2 - Sabah 8 arası yaptığım indirmelerden sonra bende de yavaşlama mevcut. Kayıt olurken arkadaşta olduğu gibi bizimde o saatlerde yapılan kullanımlar kotaya etki etmeyecek denmişti. Fakat geçenlerde kotayı aştığımza dair mesaj geldi.

Türk Telekom kullanıyorum saat 2'den sonra 500 MB hız alırken sabah 08.00'dan sonra 100 MB hıza düşüyor bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı