S Serkann1 Picopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 109 18 Kasım 2023 #11 Benbasitbiradamım dedi: Oha hocam ayıptır sorması kaç yüz kilosunuz? Ayrıca pizzaya da para verilmez aga zurna dürüm yiceksin l pizzadan iyi doyurur. Genişletmek için tıkla... 75 kiloyum 2 kişi yiyeceğiz 2x ondan dedim Dönercideyken çok döner yedim ve yapılışından dolayı ilgimi çekmiyor artık 2xl 280, 6tane orta boy 370e geliyor. Bence 2xl daha mantıklı gibi geldi bana doyuruculuk olarak Son düzenleme: 18 Kasım 2023
Benbasitbiradamım dedi: Oha hocam ayıptır sorması kaç yüz kilosunuz? Ayrıca pizzaya da para verilmez aga zurna dürüm yiceksin l pizzadan iyi doyurur. Genişletmek için tıkla... 75 kiloyum 2 kişi yiyeceğiz 2x ondan dedim Dönercideyken çok döner yedim ve yapılışından dolayı ilgimi çekmiyor artık 2xl 280, 6tane orta boy 370e geliyor. Bence 2xl daha mantıklı gibi geldi bana doyuruculuk olarak
Benbasitbiradamım Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 569 Çözümler 2 18 Kasım 2023 #12 Serkann1 dedi: 75 kiloyum 2 kişi yiyeceğiz 2x ondan dedim Dönercideyken çok döner yedim ve yapılışından dolayı ilgimi çekmiyor artık 2xl 280, 6tane orta boy 370e geliyor. Bence 2xl daha mantıklı gibi geldi bana doyuruculuk olarak Genişletmek için tıkla... Hocam size dememiştim ama saolun. Bence çok dert etmeyin al 2 tane xl yanında kola fln zaten şişirir
Serkann1 dedi: 75 kiloyum 2 kişi yiyeceğiz 2x ondan dedim Dönercideyken çok döner yedim ve yapılışından dolayı ilgimi çekmiyor artık 2xl 280, 6tane orta boy 370e geliyor. Bence 2xl daha mantıklı gibi geldi bana doyuruculuk olarak Genişletmek için tıkla... Hocam size dememiştim ama saolun. Bence çok dert etmeyin al 2 tane xl yanında kola fln zaten şişirir