HasanKrmck Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 26 Nisan 2020 #1 Başlıkta belirtiğim gibi. Acaba ne lazım? 2 ekran var ama ekranlar VGA. Bilgisayar HDMI. Nasıl yapabilirim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2020
Başlıkta belirtiğim gibi. Acaba ne lazım? 2 ekran var ama ekranlar VGA. Bilgisayar HDMI. Nasıl yapabilirim acaba?
waraucida Hectopat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 92 Çözümler 1 26 Nisan 2020 #2 VGA - HDMI dönüştürücü kablo lazım.
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 26 Nisan 2020 #3 Tek bir HDMI çıkışından görüntü alacaksanız şu tip bir aparata ihtiyacınız var.
HasanKrmck Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 26 Nisan 2020 #4 waraucida dedi: VGA - HDMI dönüştürücü kablo lazım. Genişletmek için tıkla... elimde zaten var şuan vga ekran öyle kullanıyorum ama bir adet daha vga ekranım var nasıl çift ekram yapıcam işte vnd3 dedi: Tek bir HDMI çıkışından görüntü alacaksanız şu tip bir aparata ihtiyacınız var. Eki Görüntüle 546545 Genişletmek için tıkla... acaba bunun adı nedir?
waraucida dedi: VGA - HDMI dönüştürücü kablo lazım. Genişletmek için tıkla... elimde zaten var şuan vga ekran öyle kullanıyorum ama bir adet daha vga ekranım var nasıl çift ekram yapıcam işte vnd3 dedi: Tek bir HDMI çıkışından görüntü alacaksanız şu tip bir aparata ihtiyacınız var. Eki Görüntüle 546545 Genişletmek için tıkla... acaba bunun adı nedir?
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 26 Nisan 2020 #5 HDMI to 2x VGA diye geçiyor. Bir göz attım ama Türkiye'de bulamadım maalesef. Belki yurt dışından alabilirsiniz.
HDMI to 2x VGA diye geçiyor. Bir göz attım ama Türkiye'de bulamadım maalesef. Belki yurt dışından alabilirsiniz.