Slemaen Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Konu başlıktaki gibidir ben de yeni alacağım Laptop'uma bunları yapmalı mıyım gerekli mi sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konu başlıktaki gibidir ben de yeni alacağım Laptop'uma bunları yapmalı mıyım gerekli mi sizce? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.453 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 Gerekli değil.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #3 İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok. Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok. Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Slemaen Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #4 Samotne Ciasteczka dedi: İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok. Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 512 gb SSD var gereksiz uygulamaları kaldırmak için bunu yapmalı mıyım? Yoksa hiçbir faydası veya zararı yok zaten kalsın mı?
Samotne Ciasteczka dedi: İlk videoyu izlemiştim, yedek çek diyor. Pek gerekli değil. 2. video ise debloat, SSD varsa yapmanıza pek gerek yok. Debloat için LSG'nin videosu iş görür zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 512 gb SSD var gereksiz uygulamaları kaldırmak için bunu yapmalı mıyım? Yoksa hiçbir faydası veya zararı yok zaten kalsın mı?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Mart 2021 #5 Kalabilir. HDD olunca öneririm genelde, sizde bolca alanlı 512GB SSD var.