2.Windows nasıl silinir?

fezco

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben yeni SSD aldığım için ve sistemi ona kurmak istediğim için format atmak istemiştim, daha önce hiç format atmadığımdan dolayı halihazırda Windows kuruluyken orijinal Windows 10 Home USB'sini takıp F11e basıp boot yaptım ve Windows'u kurdum. Kurulum bittikten sonra karşıma işletim sistemi seçin geldi ve iki tane Windows 10 olduğunu ve yeni sisteme girdiğimde disklerin sıfırlanmadığını gördüm. Sonra tekrar USB ile kurulum ekranına gidip eski Windows'un içinde olduğu SSD'yi biçimlendirdim hard diskin içinde de eski Windows'dan dosyalar vardı harddiskide biçimlendirdim ve USB'yi çıkarıp bilgisayarı yeniden başlattım ama yeniden işletim sistemi seçin ekranı geldi ve eski Windows'a girmeye çalıştığımda hata verdi ve açılmadı. Ben eski Windows'un orada gözükmesini istemiyorum nasıl kaldırabilirim?

windowsu kurarken şimdi yükle dedikden sonra gelişmiş seçenekler diye bi yer çıkması lazım yanlış hatırlamıyosam orda hem hdd niz hem ssd niz gözükür, hdd ye tıklayın ve sil deyin, sonra ssd yi seçin ve biçimlendir diyin sonrada ileri deyin

Zaten Windows'un olduğu diski biçimlendirdim yani içinde sistem yok ama bilgisayar açıldığı zaman işletim sistemi seçin kısmında gözüküyor ve ben gözükmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…