2. yabancı dil olarak Arapça mı İspanyolca mı?

N0kta

Centipat
Daha fazla  
İngilizceyi akıcı bir şekilde okuyup yazabiliyorum. İngilizcem iyi olduğu için İspanyolca kelimeleri İngilizceye benzetebiliyorum. Arapçadan az olsa da bir altyapım var. Sadece kelimelerde harekeleri koyamıyorum ona bir öneriniz var mıdır? Veya başka bir dil mi öğreneyim. Almanca önerisi almıştım ancak garip kuralları olduğunu da duydum o yüzden tırstım. Önerileriniz nelerdir?

Hocam arapça bir işinize yaramaz ileride. İspanyolca öğrenirseniz italyanca ve fransızca gibi dilleri genel olarak anlarsınız. Ama benim tavsiyem Almanca öğrenmeniz. Tırsmanıza gerek yok zor bir dil değil çok kısa sürede kaparsınız.

İngilizce biliyorsan Fransızca kolay gelebilir tavsiye ederim.

Efenim Almanca'da çok fazla boğazdan bir dil olduğu içinde korkuyorum. Arapça'da da boğaz harfleri var ama bir tık daha az. Sanırım İspanyolca öğreneceğim. Önerileriniz için teşekkürler.

İspanyolca daha yaygın bir dil. İstanbul'da taksicilik yaparken Arap müşteri denk gelmezse işe yaramaz Arapça.

Bir ara herkes İspanyolca öğrenmeye hevesliydi ama çoğu A2'yi geçemeden bıraktı çünkü pratik yapamadıkları için unutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…