Asya Tekin Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 25 2 Ekim 2023 #1 Açık liseye geçmek için 2 yıl sınıfta kalmak istiyorum, bunu yaparsam üniversiteye girerken veya başka bir yerde sorun olur mu?
Açık liseye geçmek için 2 yıl sınıfta kalmak istiyorum, bunu yaparsam üniversiteye girerken veya başka bir yerde sorun olur mu?
7 707559 Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 2 Ekim 2023 #2 Asya Tekin dedi: Açık liseye geçmek için 2 yıl sınıfta kalmak istiyorum, bunu yaparsam üniversiteye girerken veya başka bir yerde sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 yıl kaybetmiş olursun. Onun yerine biraz daha dişini sık ve liseden normal mezun ol bence.
Asya Tekin dedi: Açık liseye geçmek için 2 yıl sınıfta kalmak istiyorum, bunu yaparsam üniversiteye girerken veya başka bir yerde sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... 2 yıl kaybetmiş olursun. Onun yerine biraz daha dişini sık ve liseden normal mezun ol bence.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Ekim 2023 #3 2 Yıl hayat için çok önemli bir süre sonradan pişman olursan geri dönüşü de olmayacağı için değmez.
Vesalius85 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 sakın böyle bir şey yapma. Kaybedilen zaman en önemlisi. gerekirse lise bitince 2 sene mezuna kal ve çalış iyi bir üniversite için ama 2 sene sınıfta kalarak sadece açık liseye geçmek için bunu yapma...
sakın böyle bir şey yapma. Kaybedilen zaman en önemlisi. gerekirse lise bitince 2 sene mezuna kal ve çalış iyi bir üniversite için ama 2 sene sınıfta kalarak sadece açık liseye geçmek için bunu yapma...