2 yıl uzak üniversiteye gidilir mi?

Ben 8 9 saat gitmek zorundayım, haline şükret. Ama 4 yıllık.

İzmir Antalya yolundan 2 saat fazla nasıl katlandın bilemiyorum azmin iyi derecede fazla.

Sen yine iyisin ben günde 15 saat gitmek zorundayım .

Nasıl eve gidiyorsun mantıken okul başlar her gün 15 saat gitmen çok inandırıcı durmuyor öğrenci değil ve iş çalışanıysan tamam.

Dalga geçtim arkadaşla onunki de inandırıcı gelmedi.

Anladım bilemiyorum gerçek olabilir ama uyku yolda uyuması lazım cidden böylesi var ondan olma ihtimalini varsaydım.

Uğraşılmaz önü çok açık bir bölüm değil hem de o yol çekilmez bunun kışı var.
Başka 1 milyon tyt sıralamayla ankara içi ne yazılır?

Hocam iki yıl okuyabilirsin fakat şöyle bir sorun var özel sektör artık DGS ile 4 yıllık yapmış iki yıllıklara bakıyor. KPSS ile atanmayı düşünüyorsan o ayrı. Bunu bilerek gitmeni öneririm.
Gıda teknikerliğinden DGS ile gıda mühendisi olunuyor sanırım uzatmaya değer mi 4 yıla tamamlamaya?

Hocam iki yıl okuyabilirsin fakat şöyle bir sorun var özel sektör artık DGS ile 4 yıllık yapmış iki yıllıklara bakıyor. KPSS ile atanmayı düşünüyorsan o ayrı. Bunu bilerek gitmeni öneririm.
Devam zorunluluğu diye bişey oluyormuş hocam onun hakkında bilgin var mı? Devamsızlığa bakmıyorlarmış sanırım. Yazacağım bölümde var mı yok mu nasıl öğrenirim?

DGS de derece yapabilir misin asıl onu kendine sorman lazım. DGS ile uğraşacağına otur 1 yıl daha üniversite sınavına hazırlan daha doğru bir karar olur. Devamsızlık diye bir şey yok üniversitede her şey hocanın keyfine kalmış. Genelde yoklama alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…