2 yılda 0'dan YDT derece

Kültürel, zihinsel veya ingilizcenin özellikle konuşma başta olmak üzere diğer becerilerini geliştirmek ise dil edebiyat bölümleri asla kötü bir tercih değil.

Kişinin kendisine bağlı, Amerikan ve İngiliz edebiyat bölümlerini bitirip ne kültürünü ne dilini geliştirmiş 4 tanıdığım var.

Kişinin kendisine bağlı, Amerikan ve İngiliz edebiyat bölümlerini bitirip ne kültürünü ne dilini geliştirmiş 4 tanıdığım var.

Tabii ki kişiye bağlı bu zaten eğer okumak için okumak ise birinin amacı elbette gelişemez, ama gerçekten kendisine bir şey katmak istiyorsa tercümanlık veya öğretmenlik bölümlerinin IDE'ye kıyasla verebilecekleri sınırlı diye düşünüyorum.

tercümanlık veya öğretmenlik bölümlerinin IDE'ye kıyasla verebilecekleri sınırlı diye düşünüyorum.
Hocam sınırlı da bölümü "chill chill" huzurlu bir şekilde bitirmek varken neden gereksiz zorluğun altına girilsin. Kişi bu bölüme vereceği ekstra zamanı doğru kullanırsa kendini her alanda geliştirir zaten.

YDT'den annem özel ders aldıracak kendisi anlatmayacakmış malum dalgaya almayayım diye ve 10.sınıfın 2.dönemi başladı 2.dönem boyunca özel ders alsam YDT'den 10.sınıfta 60 70e çeker miyim sadece paragrafa ve YDT'ye bakacağım 11 ve 12dede 70 80 bandına çekerim diye umuyorum çünkü başka derslere kafam basmıyor basmıyor demeyelimde sadece dil hakkında bir şeyler düşündüğüm için derslerde makara çeviriyorum İngilizce dersi haricinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…