2 yıldır günde 1 litre kola içmek

oldvillaGGer

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd
Bayağı bir zamandır kola içmeyi alışkanlık haline getirdim. Bazen aralıkar oluyor ama günde yaklaşık 1 litre kola içiyorum. Kola içtiğimde gün boyu enerjik, mutlu, dayanıklı hissediyorum. Dişlerimde şu ana kadar bir sorun meydana gelmedi onun dışında kilo problemim yok, yeme bozukluğumda yok. Tabii ki sadece kola içmiyorum günde yaklaşık 5 litre su tüketiyorum, spordan önce kola içmek, spor yaparken daha geç yorulmamı sağladığını fark ettim. Bunların dışında çevremdeki insanlara göre hasta olmuyorum mesela küçüklüğümden beri kullandığım tek ilaç birkaç doz paroldan ibaret. Bu arada Coca-Cola Zero sugar içiyorum sadece. Sizce kola aslında zararlı değil mi?

Asit mideye zarar veriyor. Bana başka bir zararı varmış gibi gelmedi.

İleride görürsün sıkıntısını azaltmalısın kolayı.

Kola ilk çıktığı zaman sağlık sektörü için çıkmıştı. Tabi içmek için değil merhem gibi bir şeydi ilk çıktığında.

Her şeyin aşırısı elbette ki zarar, kolayı yavaş yavaş ya azaltın ya da bırakın derim. İmkanınız varsa hiç içmemeniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…