2 yıldır kıza ulaşamıyorum

MorfiNNN

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Psikolog
Merhaba arkadaşlar. Bir kız var ve en son 2020'de konuştuk ondan sonra bir gün aniden gitti. Ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ama bu kadar da olmaz 2 yılda yok olmuş olamaz diyorum. Bana aşırı saplantılı biriydi ve hatta onu üst üste 2 kez aldattığım zamanlarda bile sonradan boşta kalınca ona yazdoğım halde bana geri dönüyordu ve sonrasında 1 yıllık sevgilisinden ayrılmıştı benim için, o kadar saplantılıydı. Sonrasında işte bu bayağı saplantılı olduğu için ne istersem atıyordu. Acaba ailesi mi yakaladı ya da başka bir şey mi oldu? Veya nasıl ulaşabilirim sniffing bilen biri küçük detaylarla yardımcı olabilir mi? Numarası bile silinmiş böyle bir numara yok diyor arayınca, whatsapp vs. her şey silinmiş sadece eski Instagram'ı duruyor onda da zaten yazmıyor. Çoğu arkadaşı bir anda kaybolduğunu söylüyor. Bu kadardı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Hocam Afganlar kaçırmış olabilir(!)

Herhalde yine kız arkadaşsız kalınca o kız aklına geldi şimdi şaka bir yana muhtemelen depresyona girmiştir belki de intihar etmiş bile olabilir. Ailesi çok tutucu biri değilse böyle bir şey yapmaz zaten 2yıl ortadan kaybolmaz kimse kesin depresyona girmiş ama sonrasını bilemiyorum hocam.

Aldatman ne kadar iğrenç bir insan olduğunu gösteriyor.

Bir daha kıza yazma ve sen kaybol.

2 kez aldatmışsın kardeşim. U-la-şa-maz-sın. Ben olsam bende kaçardım senden.

Aldattığını ögrenince senin bulamaman için kaybolmuştur. İki kez de aldatılırmı be kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…