2 yıldır temizlenmemiş laptop temizlenmeli mi?

Mortijole

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Benim laptop alalı 2 yıl oldu ve hiç fan temizliğini yapmadım. Az önce bir PC tamircisine sordum ve 1500 TL'den başlıyor dedi. Gerçekten fan temizliği fiyatları böyle mi her yerde?

Kendin yap zor bir şey değil bir tane temal macun al 300'e bitti.

Aşırı pahalı fiyat teklif etmiş sana kendin temizliyebilirsen temizle hatta 1500 TL'ye her türlü kaliteli temizlik malzemesi dizersin veya arkadaşına yaptır.

Youtubeden bir kaç video açsan kendinde yaparsın aslında. Hiç dışarıda böyle bir işlem yaptırmadığım için fiyat konusunda yorum yapmayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tornavida takımınız varsa alın bir termal macun. Nasıl sürüleceğine dair bir sürü video var internette. Püf nokta kapağı açarken dikkat etmek, bataryayı çıkartıp bu işlemi yaparken elektriği kesmek.

Knedine tornavida seti al vidaları sök daha sonra kredi kartı ile klıpsleri sonra aç batarya soketini çıkar sonra fanları temizle barkırı sök daha sonra sur geri tak.

Sadece fan temizliği mi? Yoksa termal macun falan da yeniliyor ve detaylı bir bakım yapıyor mu?
Sadece fan temizliğini sordum. Ama fiyat söylerken termal macunu da dahil etti mi emin değilim.

Kendin yap zor bir şey değil bir tane temal macun al 300'e bitti.
Kendim yapmaya korkuyorum bozarım diye.
İnternetten baktım ama zor geldi. Bataryasını falan çıkarıyor. Elimde kalır diye korkuyorum kendim yapmaya

Sadece fan temizliğini sordum. Ama fiyat söylerken termal macunu da dahil etti mi emin değilim.

Termal macun 1 sene önceden kurumuştur sen macun ve tornavida al kendin yap dediklerim Max 500 turar ve zamanı geldiğinde ücretsiz yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…