1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 16 Ocak 2021 #11 Ciusance dedi: Zula ve CS:GO artık oynanmıyor, oynanmaz. Bitti. Genişletmek için tıkla... Oyunsuz kaldık İkisi de ölü balık.
Ciusance dedi: Zula ve CS:GO artık oynanmıyor, oynanmaz. Bitti. Genişletmek için tıkla... Oyunsuz kaldık İkisi de ölü balık.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #12 ankara06esenboga dedi: Hocam arkadaş bayrağa küfür etmemiş sadece oyunun vasatlığından bahsetmiş bunda bir problem olacağını zannetmiyorum. Gerçekler bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz anlamamış olabilir misin acaba ne demek istediği mi? Canın sağ olsun.
ankara06esenboga dedi: Hocam arkadaş bayrağa küfür etmemiş sadece oyunun vasatlığından bahsetmiş bunda bir problem olacağını zannetmiyorum. Gerçekler bu değil mi? Genişletmek için tıkla... Dostum biraz anlamamış olabilir misin acaba ne demek istediği mi? Canın sağ olsun.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Ocak 2021 #13 Morgan dedi: Dostum biraz anlamamış olabilir misin acaba ne demek istediği mi? Canın sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Biraz anlamamış.
Morgan dedi: Dostum biraz anlamamış olabilir misin acaba ne demek istediği mi? Canın sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Biraz anlamamış.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.842 Makaleler 4 16 Ocak 2021 #14 Taptic dedi: Eki Görüntüle 837930 İnsan araştırır da yorum yapar. Utanır bunu söylemeye. CS:GO'yu ben de artık oynamıyorum ama oynayanlar benimle birlikte bırakmıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam. Başlayan bırakamıyor bi' daha.
Taptic dedi: Eki Görüntüle 837930 İnsan araştırır da yorum yapar. Utanır bunu söylemeye. CS:GO'yu ben de artık oynamıyorum ama oynayanlar benimle birlikte bırakmıyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam. Başlayan bırakamıyor bi' daha.
Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #15 Taptic dedi: Biraz anlamamış. . Genişletmek için tıkla... Birazcık @TÇB hocam bayağıdır foruma girmiyordum özledim sizi.
Taptic dedi: Biraz anlamamış. . Genişletmek için tıkla... Birazcık @TÇB hocam bayağıdır foruma girmiyordum özledim sizi.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 16 Ocak 2021 #16 Valorant oynayabilirsiniz.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #17 ankara06esenboga dedi: Hocam arkadaş bayrağa küfür etmemiş sadece oyunun vasatlığından bahsetmiş bunda bir problem olacağını zannetmiyorum. Gerçekler bu değil mi? Genişletmek için tıkla... umarım ironi olarak yapmışındır
ankara06esenboga dedi: Hocam arkadaş bayrağa küfür etmemiş sadece oyunun vasatlığından bahsetmiş bunda bir problem olacağını zannetmiyorum. Gerçekler bu değil mi? Genişletmek için tıkla... umarım ironi olarak yapmışındır
B Byfistik Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #18 Esperoja dedi: Test etmek için yüklemek bile internet ziyanı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru yükledim direk öldüm diye küfür yedim rekabetçi modda sesli konuşma gelmiş küfür kıyamet ortalık.
Esperoja dedi: Test etmek için yüklemek bile internet ziyanı. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru yükledim direk öldüm diye küfür yedim rekabetçi modda sesli konuşma gelmiş küfür kıyamet ortalık.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #19 Byfistik dedi: Kesinlikle doğru yükledim direk öldüm diye küfür yedim rekabetçi modda sesli konuşma gelmiş küfür kıyamet ortalık. Genişletmek için tıkla... adam başkasına yorum yapıyor bana geliyor technopat çıldırdı : (
Byfistik dedi: Kesinlikle doğru yükledim direk öldüm diye küfür yedim rekabetçi modda sesli konuşma gelmiş küfür kıyamet ortalık. Genişletmek için tıkla... adam başkasına yorum yapıyor bana geliyor technopat çıldırdı : (
Samwise Gamgee Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 793 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2021 #20 Parayı bas bakalım nasıl deneyimler elde ediyorsun.