2 yıllık bölüm kazanmak zor mu?

499604

Hectopat
Arkadaşlar 2 yıllık elektronik teknolojisi istiyorum. Şu an TYT'de 10 net yapıyorum yani sıfırım. 3 ayda mümkün mü?

Hocam 10 net çok düşük, lakin çok çalışırsanız belki hâlâ şansınız var. Size kalmış bir durum

Denemeden bilemeyiz. Normalde 3 Ay'ı verimli kullanırsan gayet yeterli bir süre. Ama sen daha kararsızlık aşamasındasın. Bunları geçip bugünden itibaren bırakmadan çalışırsanız olur.

Hocam günde 10 saat çalışmayı planlıyorum hedefim 60 net.

@Phantom67

Hocam öncelikle günde 10 saat diye bir şey yok. Gerek de yok zaten 10 saatte beynin uyuşur daha yenisin. 10 saatin verimsiz geçeceğine 4-5 saati en verimli şekilde kullanmaya bak. İleride artar zaten.

10 netde biraz sıkıntılıymış. Paragraf bile yapamıyorsunuz sanırım.

Maalesef hocam okuduğumu anlamıyorum.

Hocam öncelikle günde 10 saat diye bir şey yok. Gerek de yok zaten 10 saatte beynin uyuşur daha yenisin. 10 saatin verimsiz geçeceğine 4-5 saati en verimli şekilde kullanmaya bak. İleride artar zaten.

Umarım artar hocam yoksa ailem beni askere yollayacak bu yılda bir yer kazanamazsam.

@499604 Hocam çalışma saatinizden ziyade çözdüğünüz soru sayısı önemli 10 saat çalışma abartı

Arkadaşlar 2 yıllık elektronik teknolojisi istiyorum. Şu an TYT'de 10 net yapıyorum yani sıfırım. 3 ayda mümkün mü?
Hocam 40'dan 10'a nasıl düştünüz? Paragraf da mı yapamıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…