2 yıllık bölüm önerisi

Megalith7

Femtopat
Daha fazla  
2 yıllık bölüm tavsiye eder misiniz TYT sıralamam 460 k
Düşündüğüm bölümler.

Elektrik.
Makine.
Uçak teknolojisi.
Bilgisayar programcılığı.

Bunlar ı düşünüyorum bunlar hakkında bilgi verir misiniz? Bir de sizin önerdiğiniz bölümler var mı?

Elektrik ve Makineyi birleştirip mekatronik düşünmeni öneririm.

Uçak teknolojisi yakın bir akrabam bu mesleği yapar Almanya'ya gitti bir kaç yıl önce. (5-6 yıl tecrübesi vardı ama)

Bilgisayar programcılığı elinizi atsanız şuan yazılımcı dolu ben kişisel olarak tavsiye etmiyorum.

Sonuç : Mekatronik okursan
Makine, Elektrik, Yazılım üç alanı birleştirmiş olursun. Ama önemli olan birleşimi değil senin ne istediğin.

dostum sağ ol ama 2 yıllık bir bölüm nasıl elektrik makine ve yazılım alanında beni geliştirirki tavsiyene saygı duyuyorum sadece merak ediyorum sen daha iyi bilirsin

dostum sağ ol ama 2 yıllık bir bölüm nasıl elektrik makine ve yazılım alanında beni geliştirirki tavsiyene saygı duyuyorum sadece merak ediyorum sen daha iyi bilirsin
Geliştirme kısmı tamamen size bağlı.
Çok iyi bir üniversite değilse zaten tüm üniversiteler aynıdır. Üç alanda çok iyi olmazsınız bir alanda gerçekten iyi olursunuz diğer iki alanda orta halli olursunuz.

Lisede makine okuyordum elektroniğe ilgim vardı ama evdekiler izin vermedi diye üstüne gidemedim. Geçen sene mekatronik kazandım ama gitmekten vaz geçmiştim. Ev aletleri ve drone yapmak istiyordum.

dostum teşekkür ederim yardımcı olduğun için araştırıp düşünüceğim

başka öneriside olan varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…