2 Yıllık bölüm tavsiyesi

meola147

Kilopat
Özelliklerim: Kalabalıktan nefret ederim, insanlarla minimum iletişimi tercih ederim. Fiziksel olarak yoran işlerden nefret ederim.

Şimdi bilgisayar programcılığı düşündüm ama C# dilini öğrenmeye çalışırken fark ettim inanılmaz sıkılıyorum. Günde 1 video izlememe rağmen sıkılıyorum. 1 video 15-20 dakika civarı. Hal böyle olunca sanırım bu meslek sevdiğim bir meslek değil diye düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz 2 yıllık bölüm var mıdır?

Hocam meslek istiyorsanız en az 4 yıl öneririm. Ayrıca bilgisayar geleceğin işi. İlla 2 yıllık istiyorsanız ben bilgisayar programcılığı öneririm. Kod yazdıkça, proje yaptıkça seveceksiniz.

Hocam meslek istiyorsanız en az 4 yıl öneririm. Ayrıca bilgisayar geleceğin işi. İlla 2 yıllık istiyorsanız ben bilgisayar programcılığı öneririm. Kod yazdıkça, proje yaptıkça seveceksiniz.
Ben de öyle düşünüyorum ama kod yazmayı öğrenmeyi pek sevemedim. Daha şimdiden böyle düşünüyorsam 2 yıl nasıl katlanırım buna? Sadece 2 yıl değil mesleğim boyunca öğrenmem gerekecek. Durmadan güncelleniyor imiş. Hep kontrol edeceğim. 2 yılı 4 yıla tamamlamayı düşünüyorum. Açıktan okuyarak. Aksi takdirde Üniversite okumaya 4 yıl katlanmak istemiyorum.

2 yıllık okursan pişman olursun.
4 yıl da çok fazla. Ayrıca 4 yıl bölümde sevdiğim meslek yok. Ben sözelim. Tüm mesleklere baktım ve inceledim. Bir tane sevdiğim meslek yok. Ama 2 yıllık bölümlere bakıyorum meslek dolu. 2 yıllığı sonradan açık öğretim ile 4 yıla tamamlarım diye düşünmekteyim.
Arkadaşlar yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
B
Bilgisayar programcılığı okuyorum maalesef ödev üstüne ödev veriliyor. Verilen ödevler inanın bilgisayardan soğutuyor. Korona dan öncede giriyorduk laboratuvara 4 saat minimum 1 proje için uğraşıyorduk. Zor bir bölüm.

Bilgisayar Programcılığını öneririm açıkçası. İleride de duruma göre DGS ile Bilgisayar Mühendisliğine geçebilme imkanınız oluyor.

Ben de pek iyimser bakamadım C# öğrenmeye çalıştım çok zorlandım.

Bilgisayar Programcılığını öneririm açıkçası. İleride de duruma göre DGS ile Bilgisayar Mühendisliğine geçebilme imkanınız oluyor.

Maalesef sevmiyorum o bölümü. C# öğrenmeye çalışırken sıkıldım. Hal böyle olunca bunu 2 yıl devam ettireceğimi, hatta hayatım boyunca bunu yapacağımı düşünürsek benlik bir meslek durmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…