Fatih_E Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Daha önce deneyimlemiş olan varsa bana tavsiye verebilir mi?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.819 Çözümler 3 9 Ağustos 2025 #2 Fatih_E dedi: Daha önce deneyimlemiş olan varsa bana tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt @Edmond_Dantes hocamın yeni paylaştığı DGS bloguna bakmanızı tavsiye ederim.
Fatih_E dedi: Daha önce deneyimlemiş olan varsa bana tavsiye verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam direkt @Edmond_Dantes hocamın yeni paylaştığı DGS bloguna bakmanızı tavsiye ederim.
Fatih_E Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 Kasım_0 dedi: Hocam direkt @Edmond_Dantes hocamın yeni paylaştığı DGS bloguna bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Kasım_0 dedi: Hocam direkt @Edmond_Dantes hocamın yeni paylaştığı DGS bloguna bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
K KratosJ Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 48 9 Ağustos 2025 #4 Dikey Geçiş Sınavı son yıllarda çok problemli ve kontenjanlar çok az..