2 yıllık fizyoterapi nasıldır?

surreal004

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben mezuna bırakmış bir EA'yım. Psikoloji için çalışıyorum ama bir daha mezuna bırakmam. Açıkçası ve yedek plan olarak da 2 yıllık fizyoterapi, radyoloji teknisyenliği, hasta bakıcılık gibi şeyler ilgimi çekiyor. 2 yıllık fizyoterapi hakkında bilgisi olan var mı? Mesela iş olanakları nasıl? Maaş ortalaması ne kadar? 2 yıllık 4 yıllık farkı ne vs...

Radyoloji teknisyenliği okunur hocam hasta bakımı da okunur ama fizyoterapi okunmaz maalesef 4 yıllıklar daha avantajlı devlet kadrosuna girmede vs.

Radyoloji teknisyenliği okunur hocam hasta bakımı da okunur ama fizyoterapi okunmaz maalesef 4 yıllıklar daha avantajlı devlet kadrosuna girmede vs.
Radyoloji teknisyenliği güzel aslında çalışma saati falan olsun maaşını da incelesen onlar da güzel ama aileme bahsettim korktular biraz açıkladım çalışma saatleri zaten radyasyona maruz kalındığı için düşük vs diye de pek olumlu bakmadılar.

İki yıllık bir sağlık bölümü tercih edecekseniz atama sayısına ve puanına bakmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…