4 yıldır pixel art ile vs. uğraşıyorum iş de alıyorum ama bunu yaparken YKS'ye çalışmadım. Puanım yıldırım beyazıtta 2 yıllık grafik tasarıma falan yetiyor. Sizce 2 yıllık grafik tasarım için tercih yapayim mi bu sene yoksa mezuna kalıp 4 yıllık görsel iletişim tasarım mı kazaniyim? Ders çalışmayı çok sevmiyorum. Bu bölümde nedense sözel ne yapsam bilemedim bilgili birileri varsa tercih konusunda yardımcı olursa sevinirim.
4 yıldır pixel art ile vs. uğraşıyorum iş de alıyorum ama bunu yaparken YKS'ye çalışmadım. Puanım yıldırım beyazıtta 2 yıllık grafik tasarıma falan yetiyor. Sizce 2 yıllık grafik tasarım için tercih yapayim mi bu sene yoksa mezuna kalıp 4 yıllık görsel iletişim tasarım mı kazaniyim? Ders çalışmayı çok sevmiyorum. Bu bölümde nedense sözel ne yapsam bilemedim bilgili birileri varsa tercih konusunda yardımcı olursa sevinirim.
Tercih yaptım hocam. Bir grafik tasarım hocasıyla da konuştum görsel iletişim tasarım bölümünden bahsetti. Artık grafik tasarım Görsel İletişim Tasarımı diye geçmeye başlıyormuş ondan bahsetti bende derslere baktım dediğinde haklıymış o yüzden puanımın yettiği Görsel İletişim Tasarımı bölümü olan Fırat Üniversitesi'ni de yazdım muhtemelen o gelecek. Tek sıkıntısı ben Ankara'dayım üniversite uzakta onun haricinde ben işimi yapmaya kendimi geliştirmeye devam ediyorum üniversiteden de beklediğim sadece yeni insanlarla tanışmak ve diploma.