2 yıllık grafik tasarım mı yoksa mezuna kalmak mı?

DandelioN1264

Hectopat
Daha fazla  
4 yıldır pixel art ile vs. uğraşıyorum iş de alıyorum ama bunu yaparken YKS'ye çalışmadım. Puanım yıldırım beyazıtta 2 yıllık grafik tasarıma falan yetiyor. Sizce 2 yıllık grafik tasarım için tercih yapayim mi bu sene yoksa mezuna kalıp 4 yıllık görsel iletişim tasarım mı kazaniyim? Ders çalışmayı çok sevmiyorum. Bu bölümde nedense sözel ne yapsam bilemedim bilgili birileri varsa tercih konusunda yardımcı olursa sevinirim.

Hocam bu iş kendini geliştirmekte bittiği için 4 yıllığın ultra derecede bir katkısı olacağını düşünmüyorum eğer olursa bile DGS ile geçiş yaparsınız.

Merhaba @DandelioN1264. Tercih yaptınız mı yoksa 1 sene daha mı YKS'ye hazırlanacaksınız?

Merhaba @Dusk06. Bireysel gelişim önemli ama 4 yıllık ilgili bölümlerden birinden mezun olmak genel olarak avantajlı diye biliyorum.

Tercih yaptım hocam. Bir grafik tasarım hocasıyla da konuştum görsel iletişim tasarım bölümünden bahsetti. Artık grafik tasarım Görsel İletişim Tasarımı diye geçmeye başlıyormuş ondan bahsetti bende derslere baktım dediğinde haklıymış o yüzden puanımın yettiği Görsel İletişim Tasarımı bölümü olan Fırat Üniversitesi'ni de yazdım muhtemelen o gelecek. Tek sıkıntısı ben Ankara'dayım üniversite uzakta onun haricinde ben işimi yapmaya kendimi geliştirmeye devam ediyorum üniversiteden de beklediğim sadece yeni insanlarla tanışmak ve diploma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…