xAs_tit Yoctopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 2 29 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar TYT puanım aşağıda gördüğünüz gibi bu puana sizce 2 yıllık makine bölümü okunur mu? Sizce hangi üniversitede okumalıyım? Bir türlü karar veremiyorum.
Arkadaşlar TYT puanım aşağıda gördüğünüz gibi bu puana sizce 2 yıllık makine bölümü okunur mu? Sizce hangi üniversitede okumalıyım? Bir türlü karar veremiyorum.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #2 Meslek lisesi okumuşsunuz ve bu sektöre ilginiz alakanız varsa bence yazılabilir.
xAs_tit Yoctopat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 2 29 Temmuz 2024 #3 pancake dedi: Meslek lisesi okumuşsunuz ve bu sektöre ilginiz alakanız varsa bence yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Yazmayı düşünüyorum ama hangi üniversite yazacağımı bilmiyorum Samsun'da yım ama samsundaki üniversitede 2 yıllık makine bölümü yok.
pancake dedi: Meslek lisesi okumuşsunuz ve bu sektöre ilginiz alakanız varsa bence yazılabilir. Genişletmek için tıkla... Yazmayı düşünüyorum ama hangi üniversite yazacağımı bilmiyorum Samsun'da yım ama samsundaki üniversitede 2 yıllık makine bölümü yok.
Melihcx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 xAs_tit dedi: Yazmayı düşünüyorum ama hangi üniversite yazacağımı bilmiyorum Samsun'da yım ama samsundaki üniversitede 2 yıllık makine bölümü yok. Genişletmek için tıkla... ne yaptın
xAs_tit dedi: Yazmayı düşünüyorum ama hangi üniversite yazacağımı bilmiyorum Samsun'da yım ama samsundaki üniversitede 2 yıllık makine bölümü yok. Genişletmek için tıkla... ne yaptın