2 yıllık Marmara bilgisayar programcılığı nasıldır?

499604

Hectopat
Sizce hangisi Marmara üniversitesi bil. Prog. Nasıldır?

Yardımcı olabilecek var mı?

Bilgisayar programcılığında en yüksek puanla Marmara alıyor. İyi mi kötü mü bilmem fakat 2 yıllık sonuçta.

Bilgisayar programcılığında en yüksek puanla Marmara alıyor. İyi mi kötü mü bilmem fakat 2 yıllık sonuçta.

Hocam amacım DGS ile PC mühendisliğine geçmek Marmara üniversitesi iyi diye duydum. Sizce okunur mu?

@264523

Son düzenleyen: Moderatör:
Marmara Üniversitesinin eğitim kalitesi fena değil de işin siyasi olayı kısmından sıkıntılı. Marmara Üniversitesinde okuyan kişi varsa demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Net konuşamıyorum ve çoğu kişi bilgisayar programcılığını DGS ile geçiş yapmak için yazıyor.

DGS'ye ortalama 200-300 bin giren sayısı var ve üniversitelerin alım sayısı da az. Bunları göz önünde bulundurmak lazım. DGS ile geçiş yapmak sanıldığı kadar kolay değil. 4 senelik bilgisayar mühendisliği kazanamayanlar DGS ile geçeriz yav ne olacak falan diyor da sanıldığı kadar kolay değil.

DGS ile geçiş yapmayı düşünüyorsan üniversitedeki notlarını da iyi tutmanı öneririm. DGS'de üniversite notlarının da etkisi oluyor da ne kadar etkisinin olduğunu bilemiyorum. Notlarını iyi tut ve matematik de aynı şekilde. Eğer değişmediyse DGS'de 60 Türkçe ve 60 Matematik sorusu oluyor ya da 50 Türkçe 50 Matematik de olabilir. Tam hatırlamıyorum da bir yere yerleşebilmek için çok çok iyi yapmak gerekiyor DGS'yi.

Hocam en kötü ihtimal mezun olduktan sonra DGS açısından bir mühendislik kazanamazsam sektörde tecrübe edinmeye çalışacağım.(hedef DGS ile Marmara bilgisayar mühendisliğine devam edebilmek.)

Sağ olun değerli yorumunuz için.

Yani bilgisayar programcılığı hedeflenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir de İstanbul'da değilsen iki yıllık bir bölüm için İstanbul'a gitmek mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…