İlanlarda genellikle 4 yıllık diye belirtmeler olur veya istenilen bölümden mezuniyet aranır. Bunlar belirtilmemiş ise elbette başvurabilirsiniz. Sonuçta o da üniversite.
İlanlarda genellikle 4 yıllık diye belirtmeler olur veya istenilen bölümden mezuniyet aranır. Bunlar belirtilmemiş ise elbette başvurabilirsiniz. Sonuçta o da üniversite.
Reis ailem duzgun olsaydı 4 yıl mis gibi okurdum şu an tek hayalm 2023 18 yaşına gelip çalısıp ayrı eve çıkıp hem bir işte çalışıp hem de açıktan 2 yıl okumak istiyorum önerin var mı @Álvaro Morte senin önerin varmı reis
Reis ailem duzgun olsaydı 4 yıl mis gibi okurdum şu an tek hayalm 2023 18 yaşına gelip çalısıp ayrı eve çıkıp hem bir işte çalışıp hem de açıktan 2 yıl okumak istiyorum önerin var mı? @Álvaro Morte senin önerin var mı reis.
Ben kendim şu an çağrı merkezleri hizmetleri okuyorum. Hiç çalışmadan bu bölümü kazandım aslında ama şu an önü açık bir bölüm. Özellikle pandemiden sonra daha da açıldı önü. Öncelikle ne okumak istediğini seç. 2 yıllık bölümleri DGS (dikey geçiş sınavı) ile 4 yıllığa tamamlayabiliyorsun. İllaki direk 4 yıllık bölüm kazanmana gerek yok.
Ben kendim şu an çağrı merkezleri hizmetleri okuyorum. Hiç çalışmadan bu bölümü kazandım aslında ama şu an önü açık bir bölüm. Özellikle pandemiden sonra daha da açıldı önü. Öncelikle ne okumak istediğini seç. 2 yıllık bölümleri DGS (dikey geçiş sınavı) ile 4 yıllığa tamamlayabiliyorsun. İllaki direk 4 yıllık bölüm kazanmana gerek yok.
Abi flemençe diline yatkınım A1 seviyesinde öğrensem homeoffice iş ilanlarını gördüm çok hem de universiteye gerek gormuyor bazıları flemençe bilmemiz yeterli diyorlar önerir misin
Herhangi bir ön lisans mezunu ibareli işlere başvurabilirsin veya okuduğun branşa dair yerlere. Devlette KPSS 80 altı pek atanamıyor şu an birkaç bölüm hariç.