2 yıllık üniversite okumak mantıklı mı?

Ah be sağlık olsun en azından gidebiliyorsun o da bir şey.

Sağlık olsun hocam. Bu bölümün yanına bilgisayar programcılığı da yazacağım ve şansımı da 2 yılın sonunda eğer KPSS'de olmaz ise DGS ile mühendisliğe tamamlamayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Hocam bende ikisi arasında kaldım. Hangisini tercih edeceğimi bilemiyorum.

Hangi üniversiteleri yazmayı düşünüyorsun?

Hala düşünüyorum aga ya makine ve elektrik bölümü derslerine baktım matematik dersleri çok zorlayıcı görünüyor ondan bir tık ikilemde kaldım.

Hala düşünüyorum aga ya makine ve elektrik bölümü derslerine baktım matematik dersleri çok zorlayıcı görünüyor ondan bir tık ikilemde kaldım.

Aynı şeyi yaşıyoruz kanka ya vallahi bilmiyorum Mekatronik çok zorlar gibi sayısal anlamda da makine o kadar zorlamaz gibi geliyor.

Aynı şeyi yaşıyoruz kanka ya vallahi bilmiyorum Mekatronik çok zorlar gibi sayısal anlamda da makine o kadar zorlamaz gibi geliyor.

Yani hocam az buçuk matematik temeli olursa hallolur herhalde ya sonuçta üniversiteyi boş geçirmememiz lazım 2 yıllık düşünüyoruz.

Kanka makinede fizik, kimya, matematik üstüne bir de matematiğin bir sürü saçma şeyleri, polinom, trigonometri vs. zaten meslek lisesi çıkışlıyım hiç görmedim o konuları.
Bilgisayar programcılığı yakın gelmeye başladı şimdi de ama bir Çankırı var yakın olarak.

Yani hocam az buçuk matematik temeli olursa hallolur herhalde ya sonuçta üniversiteyi boş geçirmememiz lazım 2 yıllık düşünüyoruz.

Aynen öyle ya matematik temelimiz var da Mekatronik kazanması kolay okuması daha zor bir bölüm
e bende görmedim ahasjhdaklsjdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…