4 Yıllık üniversite tutturamadım. Ek tercihe kaldım. 2 yıllık yazmayı düşünüyordum, artık onu da düşünmüyorum. 2 yıllık okumalı mıyım? Onun yerine direk herhangi bir işte çalışmaya başlamalı mıyım? 2 yıllık okuyup güzel paralar kazanan insanlar nadir. Genelde 2 yıllık okuyanlar okumak için okuyor. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
4 yıllık ne okudunuz acaba da ahmaklık oldu anlayamadım ama aynı bölüm ya da yan dalı 2 yıl okuyup sonra 4 yıllığını okumak bence vakit kaybından başka bir şey olamaz.
Hayır çok haklı Sivil Havacılık Kabin Hizmetlerini bitirip en kötü şirkette kabin sorumlusu olarak işe başlaması halinde alacağı en düşük başlangıç maaşı 2500-3000 TL.
Kastettiği 4 yıllık bölümlerden iyi olanı benim yazdığım kastettiği 4 yıllıklar ise İİBF gibi bölümler ya da Su ve Su ürünleri mühendisliği falan.
Bölümüne göre değişkenlik gösterir. Uçak teknolokisi gibi seçkin bölümlerde alacağın ücret ve şanslıysan iş imkanı güzel. Ben önce 2 yıllık bitirip normal sınavdan daha kolay sayılabilecek bir sınava girip 4 yıllığa geçiş yaptım. İstediğin bir bölüm var ise benzer yolları deneyebilirsin.