2 yıllık üniversite ortamı nasıl olur?

Mert340752

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba sorum bu, 4 yıllık gelmeyecek gibi duruyor. Ben de 2 yıllık gitmeyi düşünüyorum. 2 yıllık okullara baktım ayni lise binaları gibi ve yerleri çok kötü gözüküyor. Ortamları nasıl oluyor bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıl üniversite okuyanlar genelde 30+ oluyorlar. Sohbetleri hep siyaset ve politikalardır 2 seneye gitmektense mezuna kal 4 sene oku.

Okuduğun üniversitelere bağlı puanın çok düşük muhtemelen dediğin gibi binalara sahip bir ünviersite ise.
Ortalama 50 net ile ne gelir?

2 yıl üniversite okuyanlar genelde 30+ oluyorlar. Sohbetleri hep siyaset ve politikalardır 2 seneye gitmektense mezuna kal 4 sene oku.
Mezuna kalmama izin vermiyor ailem.

Merhaba sorum bu, 4 yıllık gelmeyecek gibi duruyor. Ben de 2 yıllık gitmeyi düşünüyorum. 2 yıllık okullara baktım ayni lise binaları gibi ve yerleri çok kötü gözüküyor. Ortamları nasıl oluyor bilen var mı?

Ortam aynı ortam, ha çoğu kişi tarafından sallanmıyorsun orası ayrı, ha ön lisans mı muhabbeti dönüyor hep 4 yıllıklar tarafından. Biz yurttaki çocuğa seneye yolcusun zaten deyip duruyorduk daha 1. sınıfken.

Sallanmiyorsun derken anlamadım.

Seni takmıyorlar pek, sınav çalışırken vs. olsun(2 yıllık dediğinde bölümünü bile sormuyorlar). Dedim ya, yurtta kalırken odamızda 2 yıllık okuyan bir çocuk vardı, sadece 2 yıllık okuduğunu ve sağlıkla alakalı bir şey olduğunu hatırlıyorum.

Ha bir de eş bulmaya gelen dayı ve ablalar çok oluyor.

Seni takmıyorlar pek, sınav çalışırken vs. olsun(2 yıllık dediğinde bölümünü bile sormuyorlar). Dedim ya, yurtta kalırken odamızda 2 yıllık okuyan bir çocuk vardı, sadece 2 yıllık okuduğunu ve sağlıkla alakalı bir şey olduğunu hatırlıyorum.

Ha bir de eş bulmaya gelen dayı ve ablalar çok oluyor.
2 yıllık bölümde ortam edinemez miyim yani?

Bölümden bölüme ve okuldan okula değişebiliyor, tam bir şey söylemek doğru olmaz. Sonrasında DGS düşünüyorsanız denenebilir aslında.

Bölümden bölüme ve okuldan okula değişebiliyor, tam bir şey söylemek doğru olmaz. Sonrasında DGS düşünüyorsanız denenebilir aslında.

DGS düşünüyorum evet. Ama tek kalmaktan korkuyorum aslında biraz. Arkadaş edinememekten vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı