Çözüldü 2 zayıf ile sorumlu nasıl geçiliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Karneyi bir aldım sorumlu geçtin yazıyor. Kaldığım dersler fizik ve kimya. Geçen seneden 3 sorumluluk vardı birini verdim iki kaldı. Benim anlamadığım su sorumlu geçmek için 3 zayıf gerekmiyor mu? 2. de nasıl sorumlu kalabiliyorum? Bilen biri yardımcı olabilir mi doğru mudur bu?

Çözüm
Bak durum anlattığım gibi. Bir senede sorumlu geçebileceğin maksimum ders sayısı 3. Tek dersten kaldığın takdirde Edebiyatsa sorumlu geçersin, diğer derslerde doğrudan geçersin. 2 ve 3 dersten kaldığında dersler ne olursa olsun sorumlu geçersin. 4 dersten kaldığında da sınıf tekrar edersin.

Burada şema olarak de mevcut, yönetmelikte maddeler de mevcut. Yaşadığın durum normal bir yanlışlık yok.
Bak durum anlattığım gibi. Bir senede sorumlu geçebileceğin maksimum ders sayısı 3. Tek dersten kaldığın takdirde Edebiyatsa sorumlu geçersin, diğer derslerde doğrudan geçersin. 2 ve 3 dersten kaldığında dersler ne olursa olsun sorumlu geçersin. 4 dersten kaldığında da sınıf tekrar edersin.

Burada şema olarak de mevcut, yönetmelikte maddeler de mevcut. Yaşadığın durum normal bir yanlışlık yok.

Çözüm
Tamam hocam çok sağolun ben sadece 3 zayıfla sorumlu geçiliyor sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…