Merhaba arkadaşlar. Bir adet notebook ve monitör almak istiyorum. Oyun ve iş için kullanacağım. Beni en azından 5 sene götürmesini istiyorum. 1080P ya da 2K olabilir. İkisi birlikte 20.000 - 25.000TL civarlarında ödeyebilirim. Hızlı bir SSD ve 32GB RAM tercih ederim ama 16GB da olur. Monitörün de en azından 27'' olmasını istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Deluxe 7A-RTX3070Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 7A oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
İncele ısınmasını performansını izle takip et YouTube'dan de vu fiyat laptoplara bakabilirsin ben epeyden sıralayıp RTX 2070 Super olan laptopu önerdim NVMe M.2 SSD ve HDD var.
Deluxe 7A-RTX3070Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 7A oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
İncele ısınmasını performansını izle takip et YouTube'dan de vu fiyat laptoplara bakabilirsin ben epeyden sıralayıp RTX 2070 Super olan laptopu önerdim NVMe M.2 SSD ve HDD var.
MSI GP66 Leopard 11UG-046XTR i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3070 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam öneriniz için teşekkür ederim. 1TB HDD gereksiz benim için. Ekranın 17.3'' olması da gereksiz daha küçük bir model tercih ederim. Ayrıca 3000 serisi bir ekran kartı olursa daha çok memnun olurum. Başka bir öneriniz var mı?