20.000-25.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
20-25 k

RADAMENCY

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kendime bir bilgisayar toplamak istiyorum hazır sistem mi alınmalı yoksa kendim toplamalıyım? Fazla vakit bulamıyorum oyun oynamaya, arada bir girmek için genelde FPS tabanlı oyunlar oynuyorum ama RDR2 gibi oyunlarda çok denemek istiyorum. Ona göre 20-25 k arası bir sistem önerisi bekliyorum sizden. Şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

Kendiniz toplarsanız daha mantıklı olur hocam sıfır almaya dikkat edin ama bazı parçaları temiz 2. el alabilirsiniz.

İtopya'da bulabilirsin eğer geziyorsan falan laptop almanı öneririm ama masaüstü alırsanda laptopa göre daha ucuz ve daha fazla performans alabilirsin.

İtopya'da bulabilirsin eğer geziyorsan falan laptop almanı öneririm ama masaüstü alırsanda laptopa göre daha ucuz ve daha fazla performans alabilirsin.

Masaüstü istiyorum. Laptopum var zaten. F/P bir kasa olsun benim için yeter.

Ekran kartı NVIDIA bulabilir miyim? Bu seviyelerde hocam.

Kendiniz toplarsanız daha mantıklı olur hocam sıfır almaya dikkat edin ama bazı parçaları temiz 2. el alabilirsiniz.

Hocam fazla anlamıyorum. Darboğaz muhabbetini filan bilmediğimden hazır ya da F/P'ya da hazir sistem olabilir.

Hocam anakartı sıfır veya temiz 2. el işlemciyide öyle ama RAM depolama konusunda şiddetle sıfır öneririrm bunlar işlemciyi i5 10. nesil falan bideo ona temiz RTX 3050 veya 3060 tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…