Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.903 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Ağustos 2025 #11 Mortee dedi: Hocam eğer bilginiz varsa yukarıdaki attığım sistemlere de bakabilir misiniz veya tavsiye ettiğiniz sistem varsa buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama.
Mortee dedi: Hocam eğer bilginiz varsa yukarıdaki attığım sistemlere de bakabilir misiniz veya tavsiye ettiğiniz sistem varsa buraya atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama.
Mortee Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #12 Xitana dedi: Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama. Genişletmek için tıkla... Peki benim attıklarımdan gözünüze çarpan oldu mu hocam? Orada da intel ekran kartlı bir sistem var o nasıl peki? Xitana dedi: Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam size bir sorum daha var. Bu sistemde darboğaz sorunu yaşanır mı? Eğer bilginiz varsa söyleyebilir misiniz rica etsem. Son düzenleme: 10 Ağustos 2025
Xitana dedi: Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama. Genişletmek için tıkla... Peki benim attıklarımdan gözünüze çarpan oldu mu hocam? Orada da intel ekran kartlı bir sistem var o nasıl peki? Xitana dedi: Atlantic V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Intel Arc B580 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com özelleştirmeleri yaptım. Ekran kartının driver sorunları hala tam çözülebilmiş değil, bu fiyat bandında 12 GB VRAM+AM5 sistem zor bulunuyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam size bir sorum daha var. Bu sistemde darboğaz sorunu yaşanır mı? Eğer bilginiz varsa söyleyebilir misiniz rica etsem.